Friday, February 10, 2012

THE WINNER IS... =)





alhamdulillah,akhirnya contest wish us luck telah tamat...dan petang tadi,ecah dan nfah telah bertungkus-lumus mencari pemenang yg selayak-layaknye memegang gelaran the winner...hehe...

to all peserta yg join contest ni,tenks a lot....entry korang sumenye superb2..ade sesetengah entry yg ecah bw tu make me cry......huhu..sangat2 terharu bile ade org wish gud luck untuk kite dgan ikhlas...oh ye,ecah dah follow n komen sume peserta yg join contest ni..tapi,jikalau ade yg tidak ter-follow,ecah mintak maaf sangat-sangat..mungkin terlepas pandang..

ok la,mesti rmai yg dh ternanti-nanti keputusannya kan3??
dengan lafazbismillahirrahmanirrahim ecah akan umumkan pemenang yang bertuah itu.. ^_^


tempat pertama akan memenangi:

~beg handphone
~keychain
~phone strap
~doodle
~vector
~top up rm10

tempat pertama contest wish us luck jatuh kepada:

cute4

cute4

cute4


http://alongnidar.blogspot.com/2012/02/wish-us-luck.html

*banyak kata-kata yang meyentuh hati...nangis-nangis bace entry kak nida ni..ade doa,lagu n motivasi yang cukup padat..ecah terpegun bace entry kak nida...entry yang paling superb pernah cah bane..kak nida,doakan kejayaan ecah dan nifah dunia akhirat ye akak..
al-fatihah untuk arwah ayah kak nida yang telah kembali ke rahmatullah.semoga rohnya sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman..amin..




ok2,tamo2 sedih2 ea...skang ni nak happy kejap sebab nak umu pemenang tempat kedua pulak..tempat kedua akan bawak pulang:

~beg handphone
~phone strap
~top up rm5
~vector
~doodle

pemenang tempat kedua ialah:


cute4

cute4

cute4

http://atiezie82.blogspot.com/2012/02/wish-us-luck.html

*entry kak atie ade banyak tips-tips untuk hadapi exam..sangat-sangat berguna untuk ecah dan nfah yang akan hadapi exam ni..tenks a lot akak.... =)

last but not least,pemenang tempat ketiga....
antara hadiahnya:

~phone strap
~top up rm5
~vector
~doodle


hadiah ini akan diberikan kepada:....................................
tepuk tangan dulu ye...clap!clap!clap..hehe :)

pemenangnya adalah:

cute4

cute4

cute4


http://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2012/02/contest-wish-us-luck.html

*MD banyak story pasal time dye dulu2....best!banyak jugak nasihat yang boleh ecah n nfah ikut drpd story MD ni..memang terharu sangat2 lar..tenks MD untuk story n 4 the doa....


tahniah sekali lagi kepada para pemenang yang berjaya..yang tidak berjaya,jangan sedih-sedih...insyALLAH,di lain contest,mungkin rezeki korang pulak ye..lagipun contest ni dianjurkan lebih kepada nak mengeratkan hubungan silaturrahim antara ahli-ahli blogger...betul kan???entry korang sumenye best-best dan buat ecah menangis tau...

oh ye,kepada para pemenang,anda harus menghantar detail-detail berikut ke alamat email nfah~wanhany1@gmail.com..
*nama
*alamat
*url blog
*no. tel.
*url gambar untuk vector
*ciri2 doodle: -girl/boy
-pkai bju colour ape
-nak tambah ape lagi
(beg,kek,ecapan etc)


kalau korang-korang nak tengok entry peserta contest yang ecah kate super tu,meh kite tengok dekat:

my cute



ecah harap dengan penganjuran contest wish us luck ni akan dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim dan kasih sayamg sesama blogger2 seluruh malaysia...ukhwah islamiah terjalin mesra...uhibbuki fillah.. ^_^

syukran kaq mas(geng fiQ'ra) sebab bagi kiteorg peluang ni...bercontest sambil berukhwah... :)


tahniah sekali lagi...... XD

8 comments:

Nida said...

Alhamdulillah.. syukur, rezeki dari Allah. Selautan terima kasih diucapkan.

Terus terang Kak Nida nyatakan bhw semasa akak menaip entri tersebut, laju air mata membasahi pipi... tulisan akak itu sangat ikhlas buat kalian....

Insya Allah nanti bila akak dah cari gambar dengan ciri2 doodle yg diperlukan, akak sent details ye... sat lg nak pergi pasar jap...hehe.

Apa2pun, ingat doa dan usaha perlu berterusan.. dan apa2pun yg berlaku ada hikmah disebaliknya.. Akak sentiasa doakan Nifah dan Ecah berjaya dunia dan akhirat... ameeennnn.

Nisa Greennnpanda said...

congrats to Kak Nida, Atie & MD~!!!
mmg hebat3 entry diorg, pnuh ngan tips, hehe..

Nida said...

Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. kalau masih belum cuba check di SPAM..:)

fuf323@gmail.com

gadis pekan said...

slm ecah & nifah :) thnx sbb sudi pilih jd pemenang..kpd Kak Nida & MD juga tahniah :) utk Nisa, thnx for the wish...apa yg baik kita ambil, yg kurg baik, jadikan sempadan ye :) insyaAllah...

ech & nifah, kak atie dh email detail :)

zahidahwahid said...

tahniah untuk semua n good luck n all the best untuk awak...http://www.zahidahwahid.com/2012/02/5682/

Pendamba Mawar said...

tahniah semua

gadis pekan said...

Slm..dh dpt ke emel k.atie? :) rasanya dh ada respon kt sini, tp belum muncul kt comment box ek ;)

Patrick Star said...

Jemput join...Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK
--> http://rilekrilek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

 

Design by Adam Izzuddin ©| Best View: Google Chrome