Thursday, May 31, 2012

Miss my Anak Sedare... ;(



hmm,cuti sekolah dah mula but ecah still xtahu nak buat ape...dh nk habi semiggu cuti ni...
first plan nak prgi gombak,jage anak sedare sy yg bru lahir....tup,tup,umi xbgi prgi sensorang...sangat2 lah sedih sebab xleh pergi..i'm already young,umi.....bolehnye pergi naik bas tu sensorang.....huhu,tapi tak baik pulak derhaka cakap ibu,kang xpasal jadi pelik-pelik,haru ecah nanti..so,terkuburlah harapan nak pergi jage anak sedare tu..sediynye hati.....

skang ni buat pe????hmm,buat ape ye....oh ye tak ye,skang nie,ecah tengah membusykan diri join bermacam-macam GA yg blogger2 Malaysia anjurkan..dengan join GA tu,kuranglah sikit rase teringat dekat alya amani(anak sedare sy tu)... :(

alya amani,cik su rindu alya amani.....kan best kalau cik su boleh jage alya amani kat sane time ibu pergi kerja?? =,=

da besar dah amani..makin comel macam ibu dia... ^_^

when first keluar..sucinya muka kamu nur alya amani..

amani,bulatnye mata... :)

amani nak jadi masterchef dah,bak kata ibu amani.. :D

alala,comelnya amani senyum.senyum camni la selalu..... ^_^


dear amani,i really miss u.....
p/s:sory along curik gambar kat fb..hehe

1 comment:

AkmaFaizal said...

dah windu2 tu kena la p jenguk2 selalu..hehe

jemput join ga akak ye
http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

 

Design by Adam Izzuddin ©| Best View: Google Chrome