Monday, December 17, 2012

#Review Blog Part 1

seperti yang semua tahu,GA aisyah dibatalkan...sebab tak ramai yg join...
sedih la jugak..tapi,mungkin ade yang kurang menarik pasal blog aisyah yang tak dapat menarik minat blogger untuk datang..so,sebgai menghargai usaha peserta yg join,aisyah akan review blog peserta2...terima kasih korang sebab sudi join GA aisyah ni..maaf sebab tade hadiah yang aisyah boleh bagi..cume ni aje...  

first blog is::


blog kak syamilah comel,pinky pulak..aisyah suke..
lagipun senang loading blog akak comel ni..
header akak ni msti ade makne tersendiri kan??  :)
simple but nica,aisyah suke blog yang macam kak syamilah ni...  ^_^

2 comments:

wana wazm said...

sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/special-giveaway-by-nabilah-saadah.html

izah :) said...

takpe lah dik ,next time boleh cuba lagi :)

 

Design by Adam Izzuddin ©| Best View: Google Chrome