Friday, December 23, 2011

SEGMEN:TENTANG DIRI

salam sejahtera semua..selamat petang.....
petang ni NA join satu segmen dari CIK AZ..nmenye segmen:tentang diri...diri sape ea???mesti la diri tuan punya blog ny...ececece,buat0buat tak tahu pulak..hehe,sape-sape nak join segmen ni,tekan je nme cik az kat atas 2..... :D
here i'm start now:

that's me!! ^^
pic ni tak cantik kan??just biase..takde yang istimewa pun...
name caye~nur aisyah binti mohamed noor
~sy lahir pade tanggal 18 april 1996(15 taun) dekat rmah saya je...takyah jauh-jauh..hehehe
~sekolah kat sekolah menengah kebangsaan agama nurul ittifaq di kuala besut,terengganu,malaysia....
~seorang yang peramah dan mudah untuk mendekati orang lain.. n_n
~ok,sangat suke melayari internet n bace novel(hantu segala jenis novel)..sape nak pinjam novel,meh sini.... :D
~NA suka sangat dekat budak especially baby yang baru lahir..sangat comel muka...
~hmm,ape lagi ek??NA ni jenis yang suka dengar masalah seseorang and boleh simpan rahsia seseorang..cewah,puji diri sendiri nampak....
~sangat ska bantu kawan-kawan yang dalam kesusahan or whatelse...
~NA ni sangat-sangat mudah menangis(bukan manje,ok)...sangat memahami seseorang.... :)
~i'm a cheerful girl..dalam kelas,paling bising sekali(kaki bising ni)..takde NA,sunyi la kelas..hehehe
~hmm,NA ade 3 beradik je and i yang paling bongsu...hehe..tapi,tak manje sebab dah dididik jadi macam anak sulung... :D


ok,done untuk sekarang...



2 comments:

farahin izzati said...

saya dari segmen yg same, dtg sini nak berkenalan :D jom singgah diblog saya :D

FiHa said...

salam, singgah dr segmen yg same =)

http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/segmen-tentang-diri.html

 

Design by Adam Izzuddin ©| Best View: Google Chrome